martes, 27 de mayo de 2008

Talavera voy p'allliiiiiiiiiii

El cap de setmana del 24 i 25 de maig vam anar al Campionat d'Espanya que es celebrava a Talvera de la Reina (Toledo) del club s'havien classificat: Oki, Fúria, Tyson, Randal, Pipo, Teken i Nus. I l'equip estava format per: Oki, Fúria, Tyson i Pipo.



El dissabte es disputaven 2 mànegues que contaven per al trofeu per equips i a més eren classificatories per a la final individual, que es disputava diumenge. Només 80 dels 133 gossos inscrits pasarien a la final. Per passar a la final havien de quedar entre els 80 millors de la primera mànega i penalitzar menys de 10; si aquestes places no es cobrien es faria una repesca on entrarien a la final els millors gossos de la segona mànega que no estiguessin ja classificats i que penalitzessin menys de 10.

A la primera mànega el jutge va ser Bernhard Hüppe (Austria), i es van classificar: Fúria, Tyson, Oki, Pipo, Teken i Nus. I anavem 4ts per equips. Un molt bon resultat!!

Fúria


Tyson


Oki


Pipo


Randal


Teken


Nus


Al acabar la 1ª mànega quedaven només 3 places per a la final, que es disputarien a la repesca, era una mànega que només era obligatoria per als gossos que saltaven per equips i els gossos no classificats per a l'individual.
El jutge Ramón Poble va ser l'encarregat de jutjar aquesta mànega.
En aquesta segona mànega vam quedar 8º per equips i a la classificació final vam quedar 6º.

Oki


Tyson


Fúria


Randal



Pipo


Classificacions per equips (si clickeu a sobre, s'obre en una pàgina a part i ho podreu veure millor):



Informació extreta de la web de la Reial Societat Canina d'Espanya (www.rsce.es)


Diumenge, Final del campionat d'Espanya d'agility, es va fer una mànega de jumping primer i després la d'agility, ambdues jutjades pel jutge austíac Bernhard Hüppe.

JUMPING:

Nus


Fúria


Oki


Tyson


Pipo


Teken


AGILITY:

Nus


Oki


Teken


Tyson


Pipo


Fúria

Classificacions de la Final del Campionat d'Espanya d'agility (si clickeu a sobre, s'obre en una pàgina a part i ho podreu veure millor):

Standard:


Midi

Mini

Informació extreta de la web de la Reial Societat Canina d'Espanya (www.rsce.es)




Algunes fotos:

No hay comentarios: