viernes, 16 de mayo de 2008

Crufts 2007

Els dies 8, 9,10 i 11 de març del 2007 es va celebrar a Birmingham (Anglaterra) l’exposició canina més important d’Europa: CRUFTS. Del nostre club hi vam anar la Núria, l’Ana, l’Anahi i la Natàlia.
En aquesta exposició que en un principi era només de bellesa, va ser on va néixer l’agility l’any 1978. Actualment a part del campionat de bellesa on hi participen més de 25.000 gossos provinents de tot el món, també s’hi fan campionats nacionals i internacionals d’agility, obediència, flyball, heelwork to music i freestyle. Les competicions d’agility i de flyball van ser genials amb representants de tot el món i amb uns guies i uns gossos molt bons.
En els 200.000 metres quadrats de recinte també s’hi troben uns 500 stands on es pot trobar tot allò que puguis imaginar per al teu gos, des de menjar, joguines, corretges, collars, transportins, abrics, botes... fins a ulleres de sol o cotxets per a treure a passejar el gos. També hi ha 190 stands dedicats a 190 races diferents en l’apartat Discover Dogs, on hi vam poder trobar un stand dedicat al gos d’atura català i un altre al gos d’aigües espanyol per sorpresa nostre.

Ens ho vam passar molt bé, us recomanem l’experiència!!

No hay comentarios: